Activiteit

Ontwerpateliers Dag van de Stad

maandag 9 oktober 2023 , 9:00 - 18:00 uur
Illustration

Energie en inspiratie voor stedelijke uitdagingen
De opgaven in onze steden zijn divers en complex. Hoe vang je de klappen van de klimaatcrisis op? Hoe pak je de sociale ongelijkheid aan? Hoe kunnen we wonen haalbaar en betaalbaar houden voor alle inwoners? Kortom: hoe kunnen we jouw stad en ons land inrichten zodat we sterk en veerkrachtig om kunnen gaan met verschillende uitdagingen? 
Op 9 oktober tijdens de Dag van de Stad komen professionals die zich bezighouden met dit type stedelijke vraagstukken in Arnhem bij elkaar. En gaan zij letterlijk en figuurlijk de Arnhemse wijken in om de energie en de inspiratie te vinden om die uitdagingen aan te pakken.

Kunst en de kunstenaarsmindset voor een andere beleving
Een van de onderdelen die dag zijn de ontwerpateliers, verzorgd door JAS Artstudio. Deelnemers gaan tijdens die ateliers aan de slag met ART based INNOVATION en ervaren hoe kunst en de kunstenaarsmindset je een compleet andere beleving èn nieuwe inzichten geven voor een stedelijk vraagstuk.

Meedoen?
Ben je als (overheids)organisatieprofessional ook bezig met stedelijke vraagstukken? Kom dan 9 oktober naar de Dag van de Stad en neem deel aan de ateliers!
Meer informatie en opgeven via: https://www.dedagvandestad.nl/
Ben je nieuwsgierig naar wat ART based INNOVATION is? Meer info vind je hier: https://www.jasartstudio.nl/art-based-innovation

 

 

Locatie
Arnhem, Musis Theater
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Organisatieprofessionals (bv bij overheden) die zich bezig houden met stedelijke uitdagingen van de toekomst
Thema
stedelijke uitdagingen van de toekomst
Illustration
 
Deel dit: