headerbeeld

 

we zijn plekmakers_

We zijn mensen, organisaties en communities die graag plek maken voor dat wat nodig is om het goed te hebben met elkaar. Denk hierbij aan meer plek voor menselijkheid, voor de natuur, voor de mooist mogelijke toekomst, voor de kracht van lokaal... Ieder op zijn, haar of hun eigen manier, terrein of plek en tegelijkertijd mooi op elkaar afgestemd en slim samenwerkend als beweging. 

 

we zien plekmakers_

Iedereen kan iets positiefs bijdragen. Iedereen heeft het in zich. Als we hier allemaal wat meer plek voor willen, kunnen en vooral ook durven maken, krijgen we samen veel meer in beweging. Daarvoor hebben we elkaar 'hart' nodig. Dus zorgen we dat we onszelf en elkaar meer zien en supporten als plekmakers voor een mooie, sterke samenleving. 

 

we maken plek voor wat nodig is en pakken door_

Dit betekent, dat we plek maken voor dat waar we concreet aan willen werken en elkaar bij nodig hebben. Per project, of 'plexperiment' ;), kun je hier mensen en partijen vinden en verbinden om concreet te werken aan de impact die jij belangrijk vindt. Samen vormen jullie een plekmakers team, coalitie of andere samenwerkingsvorm. Je project kun je hier aanmaken op de site en go! 

 

zo maken we meer plek voor liefdewerk_

Liefdewerk wordt veel te vaak voor lief genomen. Met concrete projecten, maar zeker ook door landelijk en per gemeenschap condities te verbeteren om liefdewerk veel volhoudbaarder te maken, kunnen we er steeds meer werk van maken. Denk hierbij aan inspiratie, interventies, innovatie, de nodige infrastructuur en natuurlijk impact. Zo wordt liefdewerk duurzamer en duurzaamheid liefdevoller.

 

Samen maken we van Nederland de warmste plek voor iedereen die het verschil wil maken. 

 

je vindt ons op veel verschillende plekken_ 

Binnen een divers pallet aan organisaties en daarbuiten. Binnen lokale, regionale, landelijke en internationale gemeenschappen en daarbuiten. En op diverse sites, socials, events, locaties, in diverse WhatsApp groepen en ook daarbuiten. Waar je ons ook vindt, via Plekmakers weten we elkaar altijd te vinden. Hier op de site, in onze algemene WhatsApp groep en natuurlijk live. 

 

we maken plek voor nieuwe manieren van organiseren_ 

De organisatie achter dit alles is zelf nog in opbouw. Op dit moment zijn we vooral een groeiende impact beweging. Wil je meedenken en werken aan het uitkristaliseren van de meest passende organisatievorm? Je bent van harte welkom!  

 

word ook plekmaker_

Sterker nog, dat ben je waarschijnlijk al. Maak hier je profiel aan, laat weten wat jou interesseert en kom in contact met andere plekmakers. Alleen al met je intentie, maak je meer plek voor wat er voor jou echt toe doet. En met elkaar wordt hierop doorpakken nog leuker, lichter en impactvoller.