headerbeeld

 

welkom op deze plek_

Hier vind je elkaar als persoon en organisatie, kun je events en andere activiteiten vinden om inspiratie op te doen en kun je projecten aanmaken om zelf en samen aan de slag te gaan met dat waar jij je voor in wilt zetten. Een fijne plek op het web voor iedereen die het verschil wil maken. 

 

een sterke basis_

Deze site bouwt voort op de wijsheid, de techniek en het netwerk van Coöperatie Gebiedonline. Dit is een groeiende groep communities en organisaties die samen leren en digitaal ontwikkelen wat nodig is voor sterke communities die samen vanalles willen ondernemen en het verschil willen maken. Dat doet de cooperatie al ruim 10 jaar en sinds kort is ook plekmakers_ aangesloten.

 

digitaal een warm nest voor verschilmakers_

Onze intentie met de site is dat deze uitgroeit tot digitaal een warm nest voor iedereen die graag het verschil wil maken. Dit houdt in, dat we zowel op de site als tussen sites binnen en buiten Coöperatie Gebiedonline zoveel mogelijk relevante opties bieden om met elkaar in contact te komen, elkaar te inspireren en samen aan de slag te gaan.  

 

neutraal terrein_ 

Wat we belangrijk vinden, is dat de site voelt als neutraal terrein. Dus dat je hier een mooie verscheidenheid treft aan mensen, mogelijkheden, middelen, methodieken en meer. We proberen te voorkomen dat we teveel accent leggen op bijv. de diensten of events van 1 specifieke aanbieder. Er is veel behoefte aan overzicht, helderheid en transparantie wat betreft de vele manieren om het verschil te kunnen maken en via wie dit kan. We richten ons op het bieden hiervan. Zo dragen we bij aan een stukje rust in het systeem rondom iedereen die van betekenis wil zijn en graag door wil pakken. 

 

verkennen, vinden, voeden, vieren, het verschil maken en elkaar verder brengen_

Een boel waardevolle v-woorden en we streven ernaar zo snel mogelijk zo veel mogelijk van deze woorden digitaal te kunnen stimuleren, voor niet alleen een mooie, sterke community, maar zeker ook veel impact. Dit is het moment om er voor elkaar te zijn en samen te versnellen.  Daar maken we ons graag 'hart' voor, iedere dag. 

 

in ontwikkeling_

Niet alleen deze site maar zo ook haar basis op Gebiedonline zijn continu in ontwikkeling. Heb je suggeties of lijkt het je mooi en leuk om hieraan bij te dragen? Je bent van harte welkom! Neem hier contact met ons op. We kijken uit naar je vragen, suggesties en support!