Activiteit

Uitnodiging boekpresentatie 'Regio 4.0' | 13 december 2023

woensdag 13 december 2023 , 17:00 - 20:00 uur
Illustration

Gids voor de ontwikkeling van regio’s in Society 4.0.
Woensdag 13 december 17.00 – 20.00 uur te Nyenrode Universiteit, Breukelen

Het is zover! Op 13 woensdag december vindt in het prachtige Koetshuis op Landgoed Nyenrode de boekpresentatie van Regio 4.0 plaats. Gastvrouw van de presentatie is Marlies Dekkers, ondernemer en host van het podcastkanaal 'De Nieuwe Wereld'. Van de boekpresentatie zal een podcastaflevering verschijnen op het kanaal ‘De Nieuwe Wereld’.

Het belooft een heel dynamische avond te worden. Marlies Dekkers nodigt een aantal mensen aan tafel uit. Senator in de Eerste Kamer Eric Kemperman, Katie Janssen van Agenda 2029 en Prof. Bo van der Rhee, hoogleraar en research director bij Nyenrode, ontvangen een eerste exemplaar en geven hun visie op het boek.

Marlies gaat in gesprek met een aantal auteurs van belangrijke domeinteksten, en uiteraard schuiven de auteurs Bob de Wit en Roel Wolfert aan tafel. Vanuit het buitenland geven Jenny Elissen, ondernemer en impactinvesteerder in systeeminnovaties, en de auteur van Swarm Organisation Evert Bleijenberg hun reflectie op Regio 4.0.

Regio 4.0 heeft als doel de toekomstvisie van Society 4.0, zoals verwoord in Society 4.0 (2021) en Democratie 4.0 (2023), te vertalen naar concreet te nemen acties in de regio. Het is bedoeld voor burgers, ondernemers en maatschappelijke organisaties die een sterke regionale samenleving in Society 4.0 willen bouwen: Regio 4.0. Dit boek biedt de ‘bouwers’ van regio’s concrete handvatten. Zo ontwikkelen de regio’s tezamen een hoopvolle toekomst voor burgers, ondernemingen en maatschappelijke organisaties.

De prijs voor het bijwonen van de boekpresentatie is 60 euro. Daar zit een gesigneerd boek 'Regio 4.0' (ter waarde van 35,50 euro) en de hapjes en drankjes bij in. Parkeren op Landgoed Nyenrode is gratis. Alle opbrengsten komen ten bate van de Coöperatie Society 4.0.
Je bent van harte welkom. Het aantal plaatsen is beperkt: maximaal 100 mensen kunnen zich inschrijven. En vol=vol, dus schrijf je snel in.

Boekpresentatie Regio 4.0 - Tickets (weticket.com)Locatie
Nyenrode Universiteit
Deel dit: