Activiteit

#4 Curious About... The Symbiocene

woensdag 14 februari 2024 , 13:00 - 18:00 uur
Illustration

Curious about… The Symbiocene
EARTH & HUMANITY: A TOXIC AFFAIR
Hoe ziet de wereld eruit als we samen optrekken met alle organismen om ons heen? Welkom in het Symbioceen! Een nieuw tijdperk waarin het niet alleen draait om de mens, maar waar we samenlevingspartner worden met de natuur. Steden worden natuurgebieden, we maken onze spullen van biobased materialen, en bomen, wateren en andere levende wezens krijgen dezelfde rechten als wij. Wat zouden we dragen? Wat zouden we eten? Wat zouden we doen? Kom naar Curious About… The Symbiocene, en verken een toekomstvisie waarin Aarde en Mensheid genezen van hun toxic relatie. Om nog lang en gelukkig te leven.

A Lab Amsterdam & Vandejong organiseren samen op 14 februari editie #4 van Curious About. Om het Symbioceen te verkennen en te onderzoeken hoe de relatie met de aarde verbeterd kan worden.

Inschrijven voor dit (gratis) evenement?
https://lnkd.in/eKA9Zjvd

Om je alvast een voorproefje te geven hebben we een Starter Pack samengesteld met allerlei kijk, lees, luister en verwonder tips. Ideaal voor in de kerstvakantie en als oriëntatie voor je goede voornemens voor 2024:
https://lnkd.in/eZ_uZveR

Extra leuk om te weten: het concept van deze editie “a toxic affair” is gemaakt door de zeer talentvolle Royal Academy of Art, The Hague | Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) studenten.

#werkaandewereld #communicatievoorverandering #wherecuriousworks #curiousabout #symbioceen #earthandhumanityatoxicaffair #toxicaffair 

Locatie
A Lab | Amsterdam
Deel dit: