Activiteit

Keystone Perspectives

woensdag 28 februari 2024 , 10:00 - 16:00 uur
Illustration

Als organisatie wil je relevant zijn. Nu en in de toekomst. Er staat de komende decennia nogal wat op het spel en verandering is hard nodig. Klanten, gebruikers en medewerkers worden steeds kritischer en dat is terecht. Aan jouw organisatie de taak om te laten zien dat je in staat bent bij te dragen aan een gezonde en duurzame wereld.

  • Maar waar begin je en hoe neem je je collega’s mee?
  • Wat zijn de belangrijke feiten en inzichten?
  • Welke vragen stel je jezelf en elkaar?
  • En hoe kom je samen in beweging?

Want juist met jullie collectieve kracht, kun je datgene neerzetten dat je voor ogen hebt.
Bij Keystone Species maken we grote thema’s behapbaar en brengen we individu én collectief in beweging. Betekenis is daarbij een sleutelwoord. Want daar waar visie, betekenis en leiderschap samenkomen, ontstaat energie en perspectief.

Eendaagse workshop op 28 februari
Benieuwd hoe we dat doen? Dan nodigen we je graag uit voor onze eendaagse workshop ‘Keystone Perspectives’ op 28 februari. In één dag nemen je mee in de kerninzichten rondom gezondheid en duurzaamheid. We laten je zien dat er een sterke verbondenheid is tussen de
gezondheid van de mens en de gezondheid van de planeet. Kennis die je nodig hebt, om als organisatie de juiste keuzes te kunnen maken. Uiteraard vertalen we deze inzichten in concreet handelingsperspectief. Zodat jullie samen steeds meer betekenis kunnen creëren en jullie bijdrage aan de wereld steeds groter en duidelijker wordt. Want dat maakt jullie relevant. Nu en in de toekomst.

Wat kun je verwachten?

  • Nieuwe perspectieven op natuur en gezondheid.
  • Reflectie over hoe duurzaam en gezond jij leeft en hoe je het gesprek hierover met collega’s kunt voeren.
  • Inspiratie en concreet handelingsperspectief over hoe je binnen jouw organisatie stappen kunt nemen om samen gezonder en duurzamer te worden en zo bij gaat dragen aan het ripple effect dat we nodig hebben.
  • Je zult je aangezet voelen tot nieuwe actie en loopt met zin en vertrouwen in de toekomst de deur uit.

We sluiten om 16 uur af met een borrel en tijd om verder te praten.

Locatie
Better Meetings | Austerlitz
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
€ 175,- per persoon, exclusief btw, inclusief uitgebreide lunch & borrel. Neem je een collega mee, dan krijgen jullie 50% korting op het tweede kaartje.
Doelgroep
Alle volwassenen
omschrijving doelgroep 
Voor iedereen die wil leren en ervaren hoe je als individu en als organisatie zinvolle stappen kunt zetten op duurzaamheid en gezondheid.
Documenten
maximum aantal deelnemers
30
Deel dit: