Organisatie

Social Enterprise NL

Projecten
Bij Social Enterprise NL geloven ze in de kracht van samenwerking om meer impact te kunnen realiseren. Naast het verbinden en versterken van sociaal ondernemers middels kennisdeling en het netwerk, zetten ze projecten op met partners om te werken aan een gunstiger ecosysteem en de groei van de sector. Van lokale impact in de buurt tot het activeren van jongeren om te werken aan een toekomst die duurzamer en socialer is. Op de webpagina vind je een overzicht van verschillende projecten waar Social Enterprise NL momenteel aan werken.


Visie
In een tijd van nog steeds groeiende vervuiling en ongelijkheid, staan Social Enterprise NL op om een betere wereld waar te maken. Sociaal ondernemers van nu en straks realiseren samen een radicale systeemverbetering. Zij leiden industrie, politiek en maatschappij naar een nieuwe economie waarin niet de waarde van aandeelhouders, maar maatschappelijke waarde centraal staat: de impact economie. Zonder afval. Zonder armoede. Zonder uitsluiting. Samen zorgen ze voor een betere wereld: met iedereen, voor iedereen.


Missie
Samen realiseren Social Enterprise NL een radicale systeemverbetering.

Deel dit:
Voor deze organisatie is nog geen contactpersoon bekend. Ben jij de contactpersoon voor deze organisatie, stuur dan een berichtje aan het plekmakers_ team
Activiteiten in het verleden