Organisatie

Sioo

SIOO richt zich op iedereen die voor uitdagende organisatie- en verandervraagstukken staat, zoals bestuurders, (interim)managers, kwartiermakers, stafspecialisten, interne en externe adviseurs, veranderaars en andere professionals. Zij zijn actief in het bedrijfsleven zoals banken en verzekeraars, bij overheden, de zorg, het onderwijs en non-profitorganisaties.


 “Sioo draagt bij aan de ontwikkeling van individu, organisatie en samenleving. Sioo daagt uit om samen en met precisie ruimte te maken voor het ware, het schone en het goede.”


Met hun universitaire wortels houden zij zich bezig met het objectiveren van kennis, het bedrijven van wetenschap en dus het zoeken naar het ware. Daarnaast willen zij de mens persoonlijk raken en zien ze schoonheid als de ervaring van mens-zijn. SIOO beschouwt de kennis die uit het schone voortkomt als complementair aan die van de rationele wetenschap. Het kompas is bovendien gericht op het goede: gezien de toenemende internationale verantwoordelijkheden en technologische vooruitgang hechten ze veel belang aan waardengedreven ondernemer- en leiderschap.

Thema
Onderwijs
Deel dit: