Organisatie

Bamboi

Over Bamboi®
Op weg naar een groenere generatie!
 
DE BAMBOIS
Bamboi® is opgericht door Leroy Ranglek en Joseph Nickisch, twee jonge Amsterdamse ondernemers die samen zijn opgegroeid en een passie delen om de wereld een stukje beter te maken. Daarom besloten zij tijdens onze studietijd om hun streven voor een duurzamere wereld om te zetten in realiteit: Bamboi. Leroy heeft een technische achtergrond en Joseph is thuis in de bedrijfswereld. Deze mix van ervaringen, expertise en ondernemerszin ontwikkelde zich tot een toegewijd duo dat klaar is voor een nieuw avontuur. 


Zij zijn Bamboi begonnen because they really give a shit.
 
DE VISIE
Zij geloven dat onze generatie de wereld moet veranderen. En verandering begint bij jezelf. Als iedereen een kleine stap zet, gaan we samen naar een duurzame, groene wereld. Elke stap telt. Daar geloven zij in. Daarom hebben zzij die stap zo klein mogelijk gemaakt, zodat iedereen makkelijk een bijdrage kan leveren aan een betere wereld, namelijk met Bamboi 100% bamboe toiletpapier.

Deel dit:
Voor deze organisatie is nog geen contactpersoon bekend. Ben jij de contactpersoon voor deze organisatie, stuur dan een berichtje aan het plekmakers_ team