Organisatie

Mensa Mensa

nieuwe basisvoorziening voor betaalbaar goed eten


De Volkskantine gaat verder onder de naam Mensa Mensa! Dezelfde missie -basisvoorziening voor betaalbaar goed eten- in een nieuwe stad. Mensa Mensa wordt de nieuwe headquarters in Rotterdam Zuid: een laagdrempelige kantine, openbare kookwerkplaats, leer-werkplek, cursuscentrum, maaltijdservice, cateraar, kinderrestaurant én podium voor voedselrechtvaardigheid. 


VAN EETHUIS NAAR BASISVOORZIENING
Iedereen moet eten, daarin zijn we gelijk. Toch is er geen gelijke toegang tot goede en gezonde voeding. De Volkskantine wil daar verandering in brengen. Door een nieuwe basisvoorziening voor goed en betaalbaar eten te worden. Bij de Volkskantine onderzoeken een jaar lang hoe dat te doen, dóór het te doen.


De Volkskantine is een eethuis waar eten is losgekoppeld van winst maken, waar fantastische, gezonde en duurzame maaltijden voor de prijs van een snackbarmaaltijd worden geserveerd, net zo makkelijk als een Hema restaurant, en met de sfeer van een koffiehuis om de hoek.

Deel dit:
Voor deze organisatie is nog geen contactpersoon bekend. Ben jij de contactpersoon voor deze organisatie, stuur dan een berichtje aan het plekmakers_ team