Organisatie

ORBISK

ORBISK
"De tijd om (voedsel-)afval te beschouwen als noodzakelijk kwaad is over. Het optimaliseren van de huidige afvalstroom is een enorme kans op ecologisch en economisch rendement. Dit gaan we samen anders doen!"


REDUCE YOUR FOOD WAST
ONE-THIRD OF ALL FOOD PRODUCED (WORLDWIDE) IS WASTED
DIT KOMT NEER OP 1,3 MILJARD TON VOEDSEL, WAARVAN 14% AFKOMSTIG IS UIT DE FOODSERVICE MARKT (HORECA, HOTELS EN RESTAURANTS)


Orbisk is een start-up met een missie om het wereldvoedselsysteem duurzamer te maken.


Dit doen zij door vooruitstrevende en innovatieve technologie te gebruiken om een van de grootste uitdagingen van vandaag aan te pakken: voedselverspilling. Onze oplossing geeft horecaorganisaties een compleet inzicht in hun voedselverspilling en helpt hen hun verspilling te halveren.


Hierbij maken ze maximaal gebruik van recente ontwikkelingen in computer vision en AI. Onze slimme camera bovenop de afvalbak, gekoppeld aan een weegschaal, registreert automatisch al het voedsel dat wordt weggegooid tot op ingrediëntenniveau. 

Deel dit:
Voor deze organisatie is nog geen contactpersoon bekend. Ben jij de contactpersoon voor deze organisatie, stuur dan een berichtje aan het plekmakers_ team