Activiteit

Symbiotic Shift

zondag 9 juni 2024 , 14:00 - 17:30 uur
Illustration

Zonder gezonde natuur geen gezonde mens. Maar wat kun je zélf doen voor om de natuur te versterken? Nou, waarschijnlijk maakt je keuze voor welk werk je doet het allergrootste verschil. In je carrière maak je vaak een schaal en een vaart die je thuis nooit haalt met relatief kleine gedragsverandering of vergroening.

Tijdens edities van Symbiotic Shift, op 9 juni 2024 de 2e alweer in de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord, verkennen we daarom de vraag: hoe kun je je carrière zó inzetten dat die de natuur ten goede komt in plaats van aantast? Samen met regeneratieve pioniers, symbiotische switchers en ambitieuze systeemveranderaars gaan we op zoek naar manieren van werken en leven die wél binnen de grenzen van de planeet passen. Naar wezenlijke keuzes die de levende wereld verrijken in plaats van exploiteren.

En hoe moeilijk kan het zijn?

Vele mensen gingen ons al voor. Van bankier naar ecosysteemhersteller, of van corporate strateeg naar regeneratieve zeewierkweker: voorlopers vertellen ons over hun carrièreswitches, de inspiratie die zij uit die keuze halen en de moeilijke dilemma's die zo'n sprong in het groene óók meebrengt.

Locatie
Tolhuistuin
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Voor mensen die urgentie voelen, meer willen doen om bij te dragen aan een leefbare planeet, maar nog niet goed weten hoe hier in het dagelijks of werkende leven handen en voeten aan te geven. En voelen dat ze wellicht toe zijn aan een Switch naar Force for Good.
Deel dit: