Locatie

Jaarbeuers

Jaarbeursplein 6, Utrecht

Welkom bij Jaarbeurs
Jaarbeurs organiseert en faciliteert nationaal en internationaal beurzen, congressen en evenementen. We creëren waardevolle ontmoetingen en verbinden mensen en markten, handelaren en producenten. We bouwen sterke duurzame merken op het gebied van health & life sciences, bouw & installatie, IT, logistiek, onderwijs, 'seed to food' (VIV), travel en leisure. We initiëren essentiële veranderingen op het gebied van duurzaamheid en digitalisering. We bieden vernieuwers huisvesting die uitnodigt om kennis te delen en over de eigen grenzen heen te kijken. We creëren economische impact en zijn nauw verbonden met elkaar en onze omgeving.​

Versneller van duurzame groei
Wij geloven dat er een plek moet zijn waar je elkaar écht kunt ontmoeten. Ontmoeten om te groeien. Als Jaarbeurs bieden én creëren we de ruimte om groei te versnellen: als mens, als organisatie, als markt. Op een vriendelijke, duurzame en vernieuwende manier. Live en online. In het centrum van het land, in het hart van de stad, met oog voor jou.

Onze merkwaarden

We zijn vriendelijk. Wij creëren waardevolle ontmoetingen en persoonlijke ervaringen voor onze bezoekers en klanten. Live en online.
We zijn duurzaam. Wij geloven in een wereld waarin we zorgvuldig met elkaar en onze omgeving omgaan. We gaan voor duurzame relaties met onze klanten, leveranciers en voor de wereld om ons heen.
We zijn vernieuwend. Door onze ervaring en kennis te combineren met de nieuwste digitale technologieën maken wij onze evenementen en die van onze klanten steeds waardevoller.

Onze visie
Wij zijn de meest duurzame en vernieuwende organisator en facilitator van beurzen, events en congressen in Europa, een onmisbare schakel in de Nederlandse economie. We organiseren en faciliteren kennisontwikkeling, inspiratie, entertainment, dealmaking en ontmoetingen, met als doel duurzame groei. 

We willen een maximale klantbeleving leveren aan onze zakelijke relaties en bezoekers. Om op een duurzame, vriendelijke en vernieuwende manier te groeien. Dat is waar we iedere dag naar streven.

Illustration
 
Deel dit:
Activiteiten in Jaarbeuers
Op de kaart