organisatie

Shopforce

Onderneming

Om mensen te stimuleren méér en beter lokaal voedsel uit de eigen streek te consumeren, dient het kopen, betalen en leveren daarvan een ABC-tje te zijn. Dit kan slechts door digitale ‘koopkracht’. Dat geeft ondernemende boeren, bakkers, slagers, groentewinkels en bloemisten investeringskracht om te blijven verduurzamen.


Streekproducten
Shopforce® maakt de verkoop van streekproducten gemakkelijk door middel van haar netwerkplatform. Met het duurzame concept Digitaal Dorpsplein® biedt Shopforce® collectieve online oplossingen voor de lokale retail. Het bestel- en betaalgemak maken het online bestellen en betalen van gezonde producten van diverse lokale ondernemers in de eigen regio tot een fluitje van een cent.


Het Digitaal Dorpsplein® concept:  • Vergroot de zichtbaarheid van boeren en verwerkende middenstanders

  • Verhoogt de (ver)koop van streekproducten

  • Vermindert de kosten door taken collectief uit te laten voeren door lokale maatschappelijke partners


Halen en brengen
 
Daar waar Shopforce® ondernemers digitaal ontzorgt en versterkt, daar stimuleert stichting Digitale Dorpspleinen lokale overheden, maatschappelijke organisaties en ondernemers om in co-creatie een hulpring te organiseren voor de collectieve en individuele marketingcommunicatie. Plus het ontzorgen van de lokale logistiek: met haal- en brengservice van producten en de verwerking van reststromen.

Deel dit: