Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
Organisatie

Shopforce

Onderneming

Om mensen te stimuleren méér en beter lokaal voedsel uit de eigen streek te consumeren, dient het kopen, betalen en leveren daarvan een ABC-tje te zijn. Dit kan slechts door digitale ‘koopkracht’. Dat geeft ondernemende boeren, bakkers, slagers, groentewinkels en bloemisten investeringskracht om te blijven verduurzamen.


Streekproducten
Shopforce® maakt de verkoop van streekproducten gemakkelijk door middel van haar netwerkplatform. Met het duurzame concept Digitaal Dorpsplein® biedt Shopforce® collectieve online oplossingen voor de lokale retail. Het bestel- en betaalgemak maken het online bestellen en betalen van gezonde producten van diverse lokale ondernemers in de eigen regio tot een fluitje van een cent.


Het Digitaal Dorpsplein® concept:



  • Vergroot de zichtbaarheid van boeren en verwerkende middenstanders

  • Verhoogt de (ver)koop van streekproducten

  • Vermindert de kosten door taken collectief uit te laten voeren door lokale maatschappelijke partners


Halen en brengen
 
Daar waar Shopforce® ondernemers digitaal ontzorgt en versterkt, daar stimuleert stichting Digitale Dorpspleinen lokale overheden, maatschappelijke organisaties en ondernemers om in co-creatie een hulpring te organiseren voor de collectieve en individuele marketingcommunicatie. Plus het ontzorgen van de lokale logistiek: met haal- en brengservice van producten en de verwerking van reststromen.

Deel dit: